Consultatie Online

 

Programare Online

 

Consultatie Online

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Implant Dentar

Implantul dentar: De ce este cea mai buna solutie


Pierderea dintilor scade considerabil respectul fata de propria persoana, aceasta se reflecta rapid in viata sociala si de familie si poate afecta cariera si modul in care dam atentie atributiilor profesionale.

Pierderea dintilor duce la remodelarea fetei prin pierderea osului pe locul unde  au fost radacinile dintilor, pierdere ce duce la remodelarea in intregime a oaselor maxilare. In cazul pierderii dintilor exista mai multe posibilitati de tratament, cea mai indicata si mai putin invaziva este implantul dentar.

Ce este implantul dentar

Implantul dentar este submenit sa inlocuiasca radacina dintelui, cel mai frecvent este facuta din titan si mai nou din zirconiu. Implantul este suportul coroanei protetice ce va inlocui dintele lipsa.

Implantul dentar poate fi folosit ca sprijin pentru o singura coroana, pentru punti dentare sau pentru proteze dentare. Motivul cel mai frecvent intalnit pentru amanaarea interventiei de implant dentar este frica fata de durere si discomfort in timpul interventiei; idea ca pretul implantului dentar este prohibitiv.

Operatia de inserare a implantului dentar este complet nedureroasa, necesitand strict anestezie locala pentru eliminarea complete a durerii. In cazul pacientilor anxiosi se poate apela la sedarea sub observatia medicului anestezist pentru a elimina complet orice teama a pacientului.

In ceea ce priveste costul intervetiei: protezarea prin implant dentar impedica aparitia altor probleme datorate lipsei dintilor, pe termen lung costul implantului dentar este recompensat atat prin efectele benefice cat si prin durata de viata a acestuia.

Acceptat vs respins de organism

Implantul dentar este acceptat de organism in proportie de 97% din cazuri si este cea mai biocompatibila metoda de inlocuire a unui dinte.
Dintii lipsa vor fi inlocuiti fara afectarea dintilor vecini sau a gingiilor.

Va aflati aici Info Pacient Implant Dentar