Consultatie Online

 

Programare Online

 

Consultatie Online

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Implantul de zirconiu

More than a smile

 

 

Implantul de zirconiu răspunde cerinţelor celor mai pretentiosi dintre dumneavoastră care doresc ca aspectul estetic al restaurărilor protetice să nu fie deosebite faţă de dinţii naturali, cu noul  implant dentar din dioxid de zirconiu, culoarea dintelui natural. Nici o umbră întunecată nu va afecta frumuseţea restaurărilor cu, nici măcar atunci când zâmbeşti în lumina puternică a reflectoarelor. Rezultatele perfecte vor fi realizate chiar şi în cazurile cele mai complicate.

Materialul este perfect potrivit pentru implant şi pentru că este de trei ori mai rezistent decât titanul. Elasticitatea şi rezistenţa reprezintă avantaje ideale pe termen lung şi-l recomandă pentru a evita fracturile. Studiile ştiinţifice au arătat că dispune de aceleaşi caracteristici biointegrabile ca şi titanul, suprafeţele fiind comparabile în ceea ce priveşte osteointegrarea.

Datorită designului dintr-o bucată a implantului, este bine ca întotdeauna să se procedeze pentru protezarea imediată a implantului, ceea ce inseamna ca va veti putea bucura de dinte in aceeasi sedinta cu efectuarea implantului fara sa fie necesara o perioada de timp pana la montarea coroanei. Precondiţiile sunt aceleaşi ca şi cele pentru un implant de titan: volumul osos suficient, stabilitate primară adecvată.

Va aflati aici Info Pacient Implantul de zirconiu