Consultatie Online

 

Programare Online

 

Consultatie Online

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Sterilizare

Studii recente arata ca peste 400 milioane de persoane sunt infectate cronic cu HVB.HVB se transmite prin toate fluidele organismului. Virusul hepatic B este de aproximativ 100 de ori mai contagios decat HIV.

Astazi nu exista zona fara infetii HIV, aproximativ 5 milioane de personae infectate HIV din care 4,2 milioane adulti si 800.000 copii sub 15 ani.

Lipsa informatiilor sau preluarea eronata a acestora contribuie la raspandirea bolii, ducand la retineri ale pacientului fata de serviciile medicale.

Varietatea genetica mare si rezistenta crescuta la tratament a acestor virusi a dus la o preocupare sporita asupra controlului infectiilor in timpul actelor medicale.

Romania este pe locul 3 in Europa ca rata a transmiterii infectiilor in clinicile medicale.

In clinca DentalARIA veti gasi siguranta, confort si respect fata de sanatatea dumneavoastra.

Personalul acreditat al clinicii stomatologice DentalARIA realizeaza sterilizarea respectand cu strictete toate normele prevazute de Uniunea Europeana pentru controlul infectiilor.

Din recuzita personalului nu vor lipsi niciodata costumul special , manusi de unica folosinta , masca de protectie, ochelari de protectie.

In clinica noatra sterilizarea se realizeaza intr-o zona special amenajata si destinata strict acestui proces.

Pasii sterilizarii corecte si complete sunt respectati cu strictete de personalul clinicii, acesti pasi sunt:

  • Presterilizare – depozitarea instrumentarului folosit in cuve speciale  umplute cu substante sterilizante
  • Curatarea propriu-zisa- instrumentarul este curatat manual folosind perii si detergenti speciali.
  • Uscarea instrumentarului – se realizeaza cu prosoape de hartie de unica folosinta .
  • Ambalarea instrumentarului - instrumentarul este ambalat individual in folii speciale si apoi fiecare folie este perfect inchisa cu ajutorul unui sigilator. Fiecare folie prezinta pe spate benzi colorate ce devin negre in urma sterilizarii. Prezenta benzilor negre atesta corecta sterilizare. In clinica DentalAria fiecare pachet prezinta marcat pe spate data si ora sterilizarii.
  • Indicatorii sterilizarii – indicatorii strilizarii sunt benzi ce se coloreaza termic atestand astfel corecta sterilizare. Indicatorii pot fi observati pe spatele fiecarui pachet de instrumente in clinica noastra.

 

Va aflati aici Info Pacient Sterilizare