Consultatie Online

 

Programare Online

 

Consultatie Online

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Estetica Dentara

Este una dintre cele mai complexe ramuri ale stomatologiei.

Dificultatea acesteia consta in factorul uman, in cazul esteticii dentare medicul trebuie sa fi si un bun pshiholog pentru a intelege exact perceptia despre frumos a pacientului sau. In clinica DentalARIA veti intani o echipa de medici pregatita sa inteleaga problema si sa gaseasca rezolvarea pe masura asteptarilor dumneavoasta atat estetic cat si functional.

O serie de proceduri respectate cu strictete precum: sedinta foto a pacientului, analiza pe fotografie a cazului, realizarea modelelor de studiu, realizarea wax-up–ului (model utilizat pentru ca pacientul sa poata vedea rezultatul final inaintea inceperii tratamentului) asigura pacientului obtinerea rezultatului estetic dorit.

In aceasta categorie de proceduri intra:

Albirea dentara

  • Albirea dentara ce poate fi realizata acasa de catre pacient (pe parcursul a 7 nopti) cu ajutorul unor gutiere realizate in cabinetul stomatologic si a gelului de albire.
  • Albirea dentara in cabinetul stomatologic are avantajul unui rezultat rapid , obtinut in numai o ora de tratament aplicat sub lampa de albire.

 

Fatetele dentare

Fatete Dentare LumineersFatetele dentare sunt ultima inovatie a stomatologiei moderne, de la vedete de televiziune la oameni obisnuiti , fatetele dentare au imbunatatit zambetele a milioane de oameni.

Clinica DentalARIA are o echipa de medici stomatologi cu o vasta experienta si pregatire de cel mai inalt nivel in domeniul esteticii dentare. Respectarea cu strictete a procedurilor de realizare a fatetelor (sedinta foto, modele de studiu, wax-up, intalnire cu tehnicianul) asigura pacientilor nostrii obtinerea rezultatelor estetice scontate.

Indicatii:

  • Dinti cu spatiere (strungareata)
  • Coloratii dentare (pete albe de fluor, pete de tetraciclina)
  • Dinti fracturati.
  • Dinti de dimensiuni inestetice
  • Dinti ca carii dentare inestetice
  • Dinti cu inghesuiri minore
  • Zambet gingival (gummy smile) – descoperirea gingiilor in timpul zambetului

 

Avantajele fatetelor dentare

Fatetele dentare nu necesita prepararea invaziva a dintilor, rezolva problema dintilor nealiniati pe arcada, coloratiile dentare, spatiile inestetice, plombe vechi colorate pe dintii frontali.

Durata de viata a fatetelor dentare

Fatetele dentare din ceramica au o durata ce poate ajunge pana la 15 ani. Pe langa calitatile estetice deosebite ale fatetelor dentare acestea prezinta si o rezistenta crescuta, deci cu o igiena orala personala adecvata si respectarea vizitelor periodice la medicul stomatolog fatetele dentare pot avea o viata lunga.

Durere dentara dupa aplicarea fatetelor?

Dintii ce urmeaza sa primeasca fatete dentare vor ramane vitali (fara scoaterea nervului), ceea ce presupune ca dintele va avea exact aceeasi rezistenta cu a unui dinte perfect sanatos.

Datorita minimei slefuiri a dintelui ce urmeaza sa primeasca fateta acesta nu va putea ramane sensibil la temperatura sau alti stimuli de orice natura. Fateta dentara fiind un strat subtire de ceramica ce acopera dintele poate rezolva problema sensibilitatii dintelui la rece sau la cald, la dulce sau la acru, fiind ca o bariera de protectie in jurul dintelui.

Va aflati aici Tratamente Estetica Dentara