Consultatie Online

 

Programare Online

 

Consultatie Online

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
Tehnologie
Tehnologie

Uniturile stomatologice

 

Marca Sirona C8+ fabricate in Germania, ofera un confort exceptional al pacientului, datorita tehnologiei Ergo Motion asigura spatele pacientului pentru a nu fi extins sau comprimat. Noua tetiera Multi Motion permite asigurarea pacientului intr-o pozitie relaxata, in timp ce medicul poate vizualiza toate cele patru cadrane in timpul tratamentului. Pentru o iluminare optima si fara umbre uniturile sunt dotate cu tehnologie LED.

Control permanent al contaminarii.

Datorita faptului ca unitul este modular, componentele critice pot fi usor demontate, dezinfectate sau chiar sterilizate prin autoclavare. Unitul C8+ este disponibil cu sisteme de deinfectare si sanitizare. Furtunele instrumentelor pot fi dezinfectate in interior gratie sistemului de sanitizare, iar cele ale sistemului de aspiratie sunt proiectate astfel incat sa nu atinga podeaua. Aparatorile din silicon protejeaza intreaga suprafata a tastaturii.

Uniturile stomatologice

Uniturile stomatologice

Pentamix

 

 

Prin atingerea unui buton, sistemul de malaxare automată Pentamix™ 3 oferă un amestec complet omogen pentru amprente de o exactitate excepţională şi restaurări care se potrivesc perfect...de fiecare dată.

  • Cea mai mică amprentă pe piaţă - economisiţi spaţiu de valoare
  • Obţineţi mai mult timp de lucru cu cel mai rapid sistem de malaxare din lume
  • Înlocuirea fără efort a cartuşului şi a vârfurilor de amestecare

Microscop Carl Zeiss

 

Microscop Carl Zeiss

Cu ajutorul microscopului medical reuseste sa distinga detalii ce trec neobservate ochiului uman. Aceste detalii ajuta la optimizarea metodelor de lucru si realizarea unor tratamente de inalta precizie.

Microscopul dentar este foarte util atat in realizarea tratamentelor de estetica dentara, chirurgie, parodontologie si mai ales in endodontie, astfel microscopia schimba perceptia asupra extractiei dentare limitand indicatiile acesteia si largind considerabil orizonturile de tratament.

Tratamentele dentare la microscop au avantajul preciziei prin marirea imaginii de pana la 25 de ori, ergonimiei in lucrul la pacient: atat medicul cat si pacientul se vor bucura de o pozitie confortabila, si nu in ultimul rand eficienta datorita unor manopere sigure si eficienta financiara datorita ratei de success a tratamenului.

 

Microscop Carl Zeiss

Microscop Carl Zeiss

Aparatura Endodontie

 

 

Morita Root ZXII

Lider mondial al sistemelor endo existente pe piata, ce ajuta la determinarea lungimii canalelor si prepararea corecta a acestora in vederea tratamentului.

Asigura pacientilor un tratament cu o acuritate de 97.5%.

 

 

 

Aparatura Endodontie

 

 

System B Cordles

System B cordles de la SybronEndo, ultima inovatie in materie de obturare a canalelor. Creat pentru condensare verticala la cald, ajuta la obtinerea unor tratamente de canal omogene, tridimensionale.

 

 

 

Aparatura EndodontieSisteme de ace rotative

 

Toate aceste sisteme asigura confortul si siguranta pacientului, lejeritatea manoperelor medicale si implicit scurtarea sedintelor la stomatolog.

Fiziodispenser

 

 

 

Ultima aparitie Bien Air, Chiropro L este un sistem de implantologie ultra-eficient si multifunctional, proiectat pentru diferite aplicatii clinice, cum ar fi implantologia, chirurgia dentara si endodontia. Cu Chiropro L, totul este proiectat pentru comfortul dvs.

Avand iluminare prin LED, asigura o buna vizibilitate si deci o precizie indiscutabila a actului medical.

Despre Beyond - Tehnologia albirii dintilorClinica DentalARIA este dotata cu aparatura de ultima generatie. Permanent preocupati de noile aparitii in materie de tehnologie, in clinica noastra se investeste permanent in aparatura si traininguri , asigurandu-ne ca pacientii nostri beneficiaza de cele mai noi si corecte tratamente stomatologice.

Despre Beyond - Tehnologia albirii dintilor

Lider global in design-ul si productia de aparatura profesionala pentru estetica dentara, Beyond este o companie dedicata crearii celor mai sigure si avansate tehnologii pentru albirea dintilor.

Sistemele Beyond Command si Beyond Polus sunt cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata. Utilizand tehnologii proprietare Beyond si avand in spate ani de studii si cercetari, lampile noastre de albire produc rezultate excelente si rapide, in conditii de siguranta maxima.

Lampile pentru albirea dintilor Beyond Command si Beyond Polus opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen (150W) si dispun de filtrare si ventilatie excelenta care asigura radiatii si caldura zero. Lungimea de unda obtinuta este uniforma si constanta, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 30 de minute, comparativ cu alte produse mai lente de pe piata. Pacientii care opteaza pentru albirea dintilor primesc desigur in timpul tratamentului si ochelari speciali polarizati, pentru protectia deplina.

Lampile pentru albirea dintilor Beyond produc rezultate excelente, dintii dvs. putandu-se albi cu pana la 12 nuante, in doar 30 de minute si cu rezultate rezistente in timp. Dental Advisor - cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA - a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor in review-urile efectuate (4,5 din 5 pentru lampa Beyond Command si 5 din 5 pentru lampa Beyond Polus).

Va aflati aici Tehnologie